Startersdag voor haio's (08/02/2014)

28.01.2014


Banner Startersdag 08/02/2014

Het grootste artsensyndicaat van België, het Vlaams Artsensyndicaat, organiseert in samenwerking met ’t HOP een “op maat gemaakte Startersdag" voor de haio’s op zaterdag 8 februari 2014. De “Place to be” is het KBC gebouw te Leuven.

Heb je vragen over het oprichten van je toekomstige praktijk? Over welke verzekeringen je moet afsluiten? Wat je moet aangeven bij de belastingen? Waarop je moet letten bij het toetreden tot een associatie? Hoe het zit met je aansprakelijkheid en wat je rechten zijn? Welke sociale bescherming je geniet? Op deze en nog veel meer praktische vragen kom je in no-time een antwoord te weten tijdens deze unieke infosessie.

Tal van experten staan voor je klaar en zullen je bijstaan met raad en daad. Mis deze kans niet om je carrière meteen op de juiste weg te zetten en noteer dan ook met stip zaterdag 8 februari 2014 in je agenda. Het programma van de Startersdag kun je hier raadplegen.

Bovendien ontvang je van ons een startersbox boordevol nuttige info en bijkomende voordelen, waaronder onze uitgebreide en handige Startersgids voor artsen.
Het VAS biedt jou na het symposium aansluitend een walking lunch aan. Een uitstekende gelegenheid om met collega’s bij te praten. Tevens zal er een carrièrebeurs plaatsvinden, waar je kan ontdekken welke loopbaanmogelijkheden je als arts hebt.

De Startersdag voor de haio’s is volledig gratis, aarzel niet langer en schrijf je hier snel online in!

Inschrijven button

Indien je intussen nog praktische vragen zou hebben, laat het dan zeker niet na ons deze door te sturen vòòr 1 februari 2014 (info@vlaamsartsensyndicaat.be).

Doe ook mee aan onze wedstrijd!

Graag tot dan!




Met de steun van:



KBC Anatomieshop xerius
zenito - aanvullend pension Arseus medica Assura
LTD3 t HOP medi-sfeer
Monard - d Hulst zenito ondernemersloket politeia

de specialistMediplanet

vandelanotte




DKV


zenito - sociaal verzekeringsfonds



Solutel


Logo medische tassen Logo Deforce Logo Science tribune

 
Deel dit bericht: 
Deel dit bericht